Tarieven en vergoedingen

Mocht je een traject willen starten, neem dan contact met mij op dan bespreken we de voorwaarden.

Per 1 januari 2023 gelden de volgende reguliere tarieven:

Natuurgeneeskunde
Standaard tarief (60 min.) € 75,-
Kort consult (1/2 uur) € 40,-

Tarieven zijn afhankelijk van duur en soort behandeling. Een korte behandeling is dus ook mogelijk.

Er kunnen aanvullende kosten zijn, verbonden aan voedingsadviezen en voorgeschreven supplementen en/of kruidenpreparaten.

Nota
Na afloop van het consult krijg je een nota mee die je na betaling kunt indienen bij je zorgverzekeraar. Afhankelijk van je zorgverzekering is het mogelijk dat de nota geheel of gedeeltelijk vergoed wordt.

Vergoedingen
Ik ben lid van de beroepsvereniging NWP (Nederlandse Werkgroep Praktizijns in de natuurlijke geneeskunst). Hierdoor zullen de meeste zorgverzekeraars de nota, geheel of gedeeltelijk vergoeden. Vergoeding is afhankelijk van uw aanvullende verzekering. Klik hier voor een actueel overzicht van uw verzekeraar. Belangrijk om te weten: Je hebt geen verwijzing nodig van je huisarts om in aanmerking te komen voor een vergoeding en het Eigen Risico wordt niet aangesproken. Massages vallen ook onder de vergoedingen.
* Voorgeschreven supplementen worden niet vergoed door uw zorgverzekeraar.

Registratienummers:
Beroepsvereniging NWP : P1663
Persoonlijke AGBCode : 90100035
Praktijk AGBCode : 90059646
Kamer van Koophandel : 60577142

Afspraken afzeggen/verzetten
Afspraken kunnen tot uiterlijk 48 uur van te voren kosteloos geannuleerd of verzet worden. Dit kan zowel telefonisch, per mail of sms. Wanneer u later afbelt of de afspraak vergeet kunnen kosten voor de gereserveerde tijd in rekening worden gebracht.

Overige informatie

www.kab-klachten.nl
Voor klachten over een natuurlijke behandelmethode kunt u terecht bij de Klachtencommissie Alternatieve Behandelwijze (KAB).

Disclaimer
Ik ben geen arts of medicus en zal nooit de plaats innemen van een medische professional. Als Natuurgeneeskundig therapeut zal ik nooit een medisch advies uitbrengen of medische diagnose stellen. Tevens zal ik u er nooit van weerhouden een reguliere behandeling te ondergaan of een reguliere diagnose te laten stellen. Indien u reguliere medicatie gebruikt zal u deze nooit zonder overleg met uw behandelende arts of specialist mogen stoppen of afbouwen.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.