Het gesprek

Samen voeren wij het gesprek. Het gesprek over wie je bent en waar je mee worstelt. Het gesprek waarin ik naar je luister en met je mee kijk. Het gesprek waarin ik vragen aan je stel en we samen op zoek gaan naar datgene dat je belemmert ten volle te kunnen leven. Het gesprek waarin we nieuwe wegen ontdekken, nieuwe mogelijkheden creëren. Het gesprek dat leidt tot een dieper contact met jezelf. Het gesprek dat je een bewuster mens zal maken. Het gesprek.

Gespreksmogelijkheden

Individueel gesprek, incidenteel / traject

Partnergesprek, dit is een driegesprek, incidenteel / traject

Integratiegesprek, na een plantceremonie.

Gesprekken vinden plaats in de praktijk (fysiek) of online. Ook zijn er speciale therapeutische wandelingen mogelijk. We wandelen dan in het natuurgebied van de Kennemerduinen of in een andere overeen te komen gebied. Al lopend is het mogelijk om op natuurlijke wijze tot inzicht te komen.

Wat kan je verwachten van een gesprek met mij

Mijn gespreksstijl kan getypeerd worden als Liefdevol Confronterend. Mensen voelen zich gezien en gehoord en ervaren mij als helder en doortastend. Ik maak gebruik van verschillende theoretische perspectieven en zet ook mijn heldere intuïtie en invoelende vermogen in om jou te ondersteunen dichterbij je werkelijke Zelf te komen.

Dit zal van je vragen om echt iets aan te gaan met jeZelf. Het enige waar je werkelijk invloed op hebt is hoe jij jeZelf, dat wat je hebt meegemaakt en jouw perspectief op jouw werkelijkheid ervaart. Wat gebeurt er bij jou aan de binnenkant dat je ervaart zoals je ervaart. Dit is de focus die ik aanbreng omdat ik ervan overtuigd ben dat dit de weg is naar werkelijke Vrijheid. Er is maar één weg en dat is de weg naar binnen.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.