Workshopdag (H)Eerlijk Vrouw!

Afbeelding2 folder ontmoet de godin in jezelf Workshopdag (H)Eerlijk Vrouw!Maak op een speelse manier kennis met het thema; de innerlijke Godin

Als vrouw schakelen we in ons leven voortdurend tussen verschillende rollen. Soms zijn we vriendin of moeder, dan weer minnares of collega. De ene keer wordt dus een beroep gedaan op verzorgende en beschermende kwaliteiten, een volgende keer op verleiding of vechtlust. Hoewel je je er niet altijd van bewust bent, zitten al die kanten in jou. In alle vrouwen, al eeuwenlang. In de Griekse mythologie is veel hiervan terug te vinden.
We gaan deze dag werken met twee belangrijke aspecten, of archetypen hiervan; de minnares (Aphrodite) en de echtgenote (Hera). Je hoeft overigens niet getrouwd te zijn of een relatie te hebben om contact te kunnen maken met je eigen Hera. Net zo goed gaat ‘de Minnares’ niet alleen maar over seks of verleiding. We gaan door middel van verhalen en opdrachten aan de slag. Je mag lachen, dansen, praten, zingen, huilen… kortom helemaal vrouw-zijn!

Workshops vinden plaats in de yoga/workshopruimte van Boerderij Landzicht te Velserbroek, aan de rand van Recreatiegebied Spaarnwoude. Zie www.boerderijlandzicht.com voor foto’s van de boerderij en de workshopruimte. We starten om 10.00u en rond 16.30u sluiten we af. Voor de (grotendeels biologische) lunch wordt gezorgd. Deelname kost € 55,- per persoon. Datum op aanvraag.

Meer weten of aanmelden kan via: info@pentakeladvies.nl (Anke van der Bor) of 06-52612183 (Renske Stevens, Zensus Health).

We hopen je te mogen ontmoeten!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.